Förbered motorcykellivet med rätt kläder och vägsladd

Att börja köra motorcykel är långt mer än ett bekvämt sätt att ta dig från punkt A till punkt B. Det är en fantastiskt belönande aktivitet som gynnar dig både fysiskt och psykiskt på ett sätt som inte liknar något annat. Du behöver inte heller vara erfaren för att dra nytta av fördelarna som en motorcykel ger.

Sammanfattningsvis finns det tre starka skäl till att komma in i motorcykellivet:

1. Fysiska fördelar – När du kör motorcykel använder du hela din kropp för att hålla kontrollen på vägen. Så det är ingen överraskning att det stimulerar dina muskler, smidighet och koordination.

2. Psykiska fördelar – Studier på motorcyklister visar att stressen kan minska med cirka 25 procent. Även denna fördel kommer inte som en överraskning eftersom många motorcyklister anger att de upplever lugn och frid när de kör. Denna fördel är särskilt betydelsefull om du lider av höga stressnivåer och vill varva ner.

3. Miljövänligt – Förutom personliga fördelar med att börja köra motorcykel finns det också fördelar för miljön. Att köra motorcykel är bättre för vägarna än att köra bil eftersom bilen är tyngre och belastar vägarna mer.

Utrusta dig med rätt kläder

Innan du börjar köra med din motorcykel bör du använda rätt kläder och tillbehör. Se till att skaffa följande:

  • Heltäckande hjälm.
  • Motorcykeljacka.
  • Motorcykelbyxor.
  • Motorcykelstövlar.
  • Handskar.

I händelse av en olycka kommer ovanstående plagg vara viktiga och hjälpa till att skydda dig.

Underhåll grusvägarna med en vägsladd

Minst lika viktigt som att använda rätt kläder och tillbehör är det att köra på säkra vägar. Du som bor på landsbygden kan underhålla områdets grusvägar med en 2-skärig vägsladd från Kellfri. Där hittar du en 2-skärig modell med höga blad och en arbetsbredd på 200 centimeter som ger ett utmärkt sladdresultat. Denna modell har även en kratta med extra ledbar stenavvisningsvinge, ställbart hjul i sju höjder, Z-skär för funktion och hållfasthet, en kraftig hålprofil som stabiliserar den under körning, samt en belastningslåda för bästa resultat vid hårda vägunderlag.

Priset är 19 900 kronor och det betyder att frakten blir kostnadsfri! Vid köp för över 5 000 kronor erbjuder Kellfri alltid fri grundfrakt. Köp denna vägsladd idag för att göra områdets grusvägar jämna och fina för dina turer med motorcykeln.

Leave a Comment

mts_howto