Custom Bike Show

Custom Bike Show är en tradition som går många år bakåt i tiden. För den som har en motorcykel handlar det om att åka till Norrtälje och hänga med likasinnade första helgen, närmare bestämt lördagen, i juni. Det här är ett ypperligt tillfälle att kolla på snygga motorcyklar, både gamla som nya sådana. Folk från hela världen kommer hit den här helgen för att vara med när så många pärlor samlas på ett och samma ställe. Det finns alltså mycket att titta på och god mat att prova i stånden.

Går du i tankarna att skaffa en motorcykel så ska du veta att det är helt oslagbart att åka ut med den på våren och sommaren. Att låna pengar för att köpa ett fordon är det näst vanligaste lånet som privatpersoner tar idag i Sverige. ta hjälp av freedomfinance.se om du vill ta lån
där kan du få en enkel överblick över de bästa lånen för dig just nu. Viktiga saker som man ska titta på är dels återbetalningstiden, dels räntan. Om man vill spara pengar så är det klokt att köpa en begagnad motorcykel.

Det finns flera olika sajter online där man kan hitta motorcyklar till riktigt bra priser. Om det är viktigt att den ska vara ny så får man vara beredd på att det kommer kosta lite mer. Om man däremot inte bryr sig om detta så kan man köpa begagnat. Säkerställ att motorcykeln är besiktigad och att du har en gällande försäkring på den.

Folk från hela Europa

När det vankas Custom Bike Show så är det mycket som ska förberedas. Folk kommer från hela Europa på sina motorcyklar och besökare från alla världens hörn hittar hit. Det finns ett bra system för sopor och återvinning som strukturerats upp tack vare arrangörerna. Det här är något som de utländska besökarna är väldigt imponerade av. Man måste hjälpas åt när det är dags för sådana här event och inte lämna en soptipp efter sig till exempel.

Det finns många olika klasser som man kan tävla i i Custom Bike Show. Dels så kan man tävla med sin veteranare eller så kan man tävla med mer nyare modeller. Det finns en jury som utser de bästa motorcyklarna. Det är en fin utmärkelse att vinna här!

I en tävling så är det besökarna som utser vinnare. Den som är medlem i publiken kan rösta fram favoriterna som sedan får ett särskilt hederspris. Om man vill kan man även gå och kolla på band som spelar på kvällarna. Det finns ett tält med förfriskningar också. Kom ihåg att det är viktigt att dricka mycket vatten när det är varmt ute. Och en öl eller två kan vara gott det med. Campa på plats eller ta in på hotell eller vandrarhem inne i stan så att du kan vara med hela helgen.

Leave a Comment

mts_howto